Nascholingen

 

Kennis up to date houden en nieuwe vaardigheden leren vind ik persoonlijk 1 van de belangrijkste en ook leukste facetten van dit vak. Ik investeer hier dan ook veel tijd en geld in. Er is een wereld te ontdekken en het leren houdt nooit op. Soms is dat frustrerend, maar meestal is het juist leuk en fascinerend om te weten dat je dus nooit klaar bent en er altijd meer te leren valt.

Het gaat te ver om hier en complete opsomming te geven van alle cursussen en bijscholingen die ik heb gevolgd en er zullen er altijd meer bij blijven komen. Daarom een korte samenvatting van de voor mij meest belangrijke onderwerpen.

Mijn interesse is breed, maar concentreert zich toch wel op de manuele technieken; (bij)scholing op het gebied van (myo)fasciale structuren, craniosacrale therapie( ook humaan), viscerale osteopathie, voeding en supplementen in de basis. Ook heb ik de opleiding systemisch werken voor professionals in de diergezondheidszorg met succes afgerond. Lezingen en webinairs met de meest uiteenlopende onderwerpen hebben ook mijn aandacht.( onder andere gedrag, achtergronden van ziektebeelden etc.)

Waar mijn speciale aandacht toch wel naar uitgaat, is het gebruiken van zachte technieken en leren voelen op het meest subtiele niveau. De wereld die daar nog te ontdekken valt is groot en indrukwekkend en daar gaat mijn grootste interesse naar uit. De samenwerking op het subtielste niveau binnen en ook buiten het lichaam. Waaronder ook de relatie eigenaar /dier en omgeving een belangrijke en boeiende factor is.

Muriel Paauwe Diergezondheid is aangesloten bij de NVDO (beroepsvereniging voor dierosteopaten).

Contact

Muriel Paauwe Diergezondheid

Kerspas 3, 7065 AW Sinderen

06-18424805

info@murielpaauwediergezondheid.nl

Log in or Sign up