Maak een afspraak

Ik kan uw paard bij u op stal behandelen. Honden behandel ik vanaf half mei/begin juni 2022 in beginsel hier in de praktijk aan de Kerspas. Voor uitzonderingen kan er in overleg bij u thuis een afspraak ingepland worden. (onder uitzonderingen vallen onder andere; geen passend vervoer, honden die extreem bang zijn in een andere omgeving of andere voorkomende mobiliteitsproblemen.)

Meer info nodig of meteen een afspraak maken voor een osteopathie behandeling?
Stuur een berichtje via de mail of WhatsApp, op werkdagen krijgt u binnen 48 uur antwoord.

LET OP ! Vanaf heden is er een klantenstop voor nieuwe klanten. Naar verwachting komt er medio september weer plek voor nieuwe dieren. 

Op de website van de NVDO of op de website van ICREO zijn lijsten te vinden van gediplomeerde dierosteopaten op postcode

 

Muriel Paauwe Diergezondheid
Kerspas 3, 7065 AW Sinderen
Tel: 06-18424805
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk: 71892885
BTW nr: NL175768456B01

Intake formulier

Vanaf heden wil ik nieuwe klanten vragen gebruik te maken van onderstaand intake formulier. Gelieve dit formulier uiterlijk 1 dag voor de geplande afspraak in te vullen.

Werkdagen

In beginsel zijn honden op maandag en woensdag welkom in de praktijk aan de Kerspas, dinsdagen en donderdagen behandel ik paarden op locatie. Bij uitzondering kan er eventueel, na overleg, worden afgeweken van deze planning. Stuur bij voorkeur een appje voor overleg.

Muriel Paauwe Diergezondheid is aangesloten bij de NVDO (beroepsvereniging voor dierosteopaten).

Contact

Muriel Paauwe Diergezondheid

Kerspas 3, 7065 AW Sinderen

06-18424805

info@murielpaauwediergezondheid.nl

Log in or Sign up